Jeroom ontwerpt opvallende wagen voor BMW

Wat krijg je wanneer je Jeroom een BMW M2 geeft en hij creatieve carte blanche krijgt?

BMW M2 Jeroom

Op 8 mei gaat de allereerste BMW M2 CS Racing Cup Benelux van start op het Circuit van Zolder. Met de steun van BMW M Motorsport gaan de teams voor een heel seizoen de strijd aan op de circuits van Spa-Francorchamps (BE), Zandvoort (NL) en Zolder (BE). Cartoonist en tv-figuur Jeroom onhulde de meest opvallende verschijning aan de startgrid: de M2 CS Racing van BMW Group Belux.

Blikvanger van de competitie is nu al de M2 CS Racing van BMW Group Belux, voor de gelegenheid door cartoonist en tv-figuur Jeroom in een wel heel opvallend jasje gestoken. Jeroom: “Als grote fan van de BMW art-cars was het een grote eer om een M2 CS Racing onder handen te mogen nemen. Ik heb gekozen voor een ontwerp dat de piloot van deze auto zeer veel voordeel zal geven op het circuit. Ik verwacht dan ook dat meer teams m’n revolutionaire ontwerp gaan overnemen.”

BMW M2 Jeroom

3 lagen

Voor de bestickering zocht de Belgische cartoonist het niet te ver. Hij plakte immers twee foto's van de M2 over de wagen. "Ik verwacht dat we zo als eerste, tweede en derde over de finish rijden", lachte Jeroom achteraf.

Kalender van de BMW M2 CS Racing Cup Benelux:

8-9 Mei 2021 - Zolder (BEL)

22-23 Mei 2021 - Zandvoort (NED)

9-10 Juli 2021 - Spa-Francorchamps (BEL)

25-26 September 2021 - Spa-Francorchamps (BEL)

16-17 Oktober 2021 - Zandvoort (NED)