Eden Hazards nieuwste wagen is een... Nissan LEAF!

Na een Audi RS5, een BMW X6 M, een Nissan GT-R, een Mercedes SLS AMG, een Mercedes AMG GT-R, een Audi R8 V10, een Range Rover Sport en een Lamborghini Aventador houdt onze nationale nummer 10 het dus opvallend bescheiden...

Nissan LEAF

Hazard stond binnen het voetbalwereldje altijd bekend als een brave huisvader met vier kinderen. Het type dat na training recht naar huis ging om samen met de kroost te genieten van het Madrileense zonnetje. Toch lijkt de keuze van de flankspeler van Real Madrid en de Rode Duivels opvallend gezien zijn track record. De wagens die Hazard bezit, zijn immers wel typische voetballersauto's met minstens zes cilinders en een nul naar 100 van minder dan 5 seconden.

Als vader van vier kinderen geeft Eden Hazard toe dat zij een belangrijke factor waren in zijn beslissing om mee te doen aan de elektrische revolutie. De keuze om met een LEAF te rijden, werd ingegeven door zijn ambitie om zijn gezin een schonere toekomst te garanderen. "Als vader moet ik een voorbeeld zijn voor mijn kinderen. We kunnen heel wat positieve acties ondernemen, zoals kiezen voor een elektrische auto, om ook een positieve impact te hebben op onze aarde en de mensen die erop wonen", aldus de aanvoerder van onze nationale voetbalploeg.

Ambassadeur

Uiteraard kiest Hazard niet zomaar voor de LEAF. Hij is ambassadeur voor Nissan in ons land. Hij promoot met andere woorden de wagens van Nissan. In die hoedanigheid maakte hij vorig jaar bijvoorbeeld een ritje op circuit met Formula E-piloot Oliver Rowland. Eden zal dus zeker zijn sponsorverplichtingen voldoen met de LEAF, er zijn kinderen mee naar school brengen misschien en ermee naar de stad trekken, maar in de garage zal er plaats blijven voor zogenaamd 'zwaarder materiaal'.

Hieronder stelt Eden zijn auto voor.

Embed code