HLN Drive krijgt eigen TV-programma

Na een onderbreking van meer dan 10 jaar, krijgt de auto weer een centrale plaats op VTM. Elke zondag krijg je met ‘Drive’ een nieuw programma voorgeschoteld met een eigenzinnige, positieve blik op de belangrijkste bijzaak ter wereld: de auto!

Drive TV

HLN Drive krijgt zijn eigen TV-programma! 10 weken lang serveert Drive u een eigenzinnige, positieve blik op de belangrijkste bijzaak ter wereld: de auto! De eerste aflevering staat in het teken van onze Belgische autosector, met de twee elektrische modellen die in ons land gebouwd worden: de Volvo XC40 Recharge Twin is ons model van de week en met de Audi e-tron nemen we het op tegen … een elektrische step! De meeste vonken komen echter van de dreamcar, de Porsche Taycan Turbo. Hoe snel rijdt hij over ons circuit?

Originele tests & advies

Volgend op de nieuwsrubriek wordt het model van de week op een originele manier uitgetest, waarna de hoofdredacteur van HLN Drive er zijn analyse van geeft. In de ‘Zoom’ focussen we dan weer op een bepaald aspect van een automerk, zoals bijvoorbeeld zijn elektrische strategie of designfilosofie. Tot slot trekken we met een dreamcar naar een afgesloten circuit, waar dit model tot het uiterste wordt getest. Af en toe geven we ook tips en advies mee die je gewend bent van ons platform. Alle reportages van Drive kan je herbekijken op onze website.

Drive gaat op 11 april in première op VTM. Elk van de 10 afleveringen wordt op zondag uitgezonden van 12u30 tot 13u. Je kan de uitzending ook bekijken op VTM GO.

Embed code